Opleidingen

 

Duiken, tijd voor plezier

Open water

Het “Open Water” brevet is het eerste duikbrevet. Een hoog opgeleide instructeur leert je hoe te duiken in een relaxte leeromgeving.

Aan het einde van de cursus beschik je over de vaardigheden en kennis om bij jou in de omgeving of in het buitenland te duiken. En word je een ambassadeur voor de onderwaterwereld.

Inbegrepen in de cursus: ingang zwembad, cursusmateriaal, gebruik duikmateriaal, brevet en duikongevallen verzekering tijdens de opleiding

Prijs: 365 euro

Advanced open water

De cursus “Advanced Open Water” is volledig gericht op het verbeteren van jouw vaardigheden.

Je oefent met navigeren en uittrimmen, je maakt een diepe duik en doet drie Specialty-duiken naar keuze (alsof je mag kiezen uit een menu).

Voor elke Specialty-duik die je hebt gemaakt, kun je vrijstelling krijgen voor een duik als je de hele PADISpecialty-cursus gaat volgen.

Inbegrepen: ingang zwembad, cursusmateriaal en brevet

Niet inbegrepen: duikmateriaal, cursist heeft zelf een geldige duikverzekering

Prijs: 310 euro

Hogere opleidingen

Individuele opleidingen brengen je naar dit hogere niveau. 

Je zal leren probleemloos de leiding te nemen over duikactiviteiten en hoe je een redding moet uitvoeren.  Via theorielessen en vaardigheidsoefeningen ontwikkel je de nodige skills die je hiervoor nodig hebt.

 

Voor rescue diver en  divemaster is een EFR die niet ouder is dan 24 maanden noodzakelijk. Dit is niet inbegrepen in de prijs.

Prijs rescue diver: 320 euro

 

Prijs divemaster: 520 euro

Nitrox

Verrijkte lucht, ook bekend als nitrox of EANx, bevat minder stikstof dan normale lucht. Minder stikstof ademen zorgt ervoor dat je kunt genieten van langere duiken en kortere oppervlakte-intervallen. Geen wonder dat Enriched Air Diver de populairste PADI Specialty-cursus is.

De extra zuurstof in de duikfles is ook een voordeel voor de iets oudere duiker, je zal sneller recupereren en minder moe zijn na de inspanning.

Prijs: 95 euro

Emergency First Respons

EFR Care for children

In de cursussen van “Emergency First Response” in primaire en secundaire zorg leer je wat je moet doen tussen het moment waarop zich een levensbedreigende noodsituatie voordoet en het moment waarop de ambulance arriveert.

Leer hoe je moet reanimeren, eerste hulp verleent waarmee je pijn verlicht, en een beoordeling doet van verwondingen en ziektes. Oefen met het aanleggen van verbandmiddelen en spalken.

Prijs EFR: 145 euro

 

Prijs EFR + care for children: 175 euro

Andere specialiteiten

Jeugdduiken, droogpak, diepduik, onderwaterfotografie, wrakduik, trimtechniek, nitrox, EFR, navigatie, nachtduiken, drift & getijde duiken, project aware, AWARE coral Reef conservation

Prijs afhankelijk van de specialiteit.